Grab a Donut

Een donut is een veel gegeten lekkernij. Bij tal van gelegenheden is deze snack de ultieme traktatie wat deze ronde lekkernij erg populair maakt. Naast een smakelijke hap is de donut echter ook regelmatig de oorzaak van plakkerige vingers. Onze innovatieve disposable zorgt er voor dat het glazuur niet aan de vingers blijft plakken. Daarnaast biedt deze food disposable een betere consumptie beleving aan deze feestelijke snack en worden servetten bespaard. Deze disposable is onderdeel van de reeks Grab a Bite disposables.

Onze disposables als marketingtool

Met de Grab a Donut worden niet alleen consumptie gemakken bezorgd. Ook kan deze disposable ingezet worden als marketingtool en manier om merkbeleving te vergroten voor uw organisatie. NIQ Supplies helpt u graag uw merk te versterken en onze producten binnen uw organisatie op een winstgevende manier te implementeren. Dit is mogelijk doordat al onze producten gepersonaliseerd kunnen worden met eigen logo’s en boodschappen.

Deze food disposable is leverbaar in 1 maat, geschikt voor verschillende afmetingen donuts.

Is deze oplossing niet wat u zoekt of wenst u een een ander design? Ons creatieve team staat graag voor u klaar een disposable op maat te leveren en een nieuwe, unieke & innovatieve disposable te ontwikkelen.

Dit product is gepatenteerd volgens het Europese patentrecht. 

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze producten en wilt u een gratis sample ontvangen? Reageer dan direct en stuur ons een berichtje want we helpen u graag verder!

Grab a Donut