Grab a Burger

Hamburgers zijn een vaak gekozen gerecht tijdens festivals en in restaurants. Voornamelijk het staand consumeren tijdens festivals, evenementen en thuisbezorg kunnen leiden tot ongemakkelijke situaties. De Grab a Burger van NIQ Supplies zorgt er voor dat hamburgers niet meer uit elkaar vallen tijdens consumptie. Daarnaast voorkomt de Grab a Burger dat er saus, sap of vlek op kleding terecht komt en dat hamburgers zonder geknoei gegeten kunnen worden. Deze disposable is onderdeel van de reeks Grab a Bite disposables.

Onze disposables als marketingtool

Met de Friet & co worden niet alleen consumptie gemakken bezorgd. Ook kan deze disposable ingezet worden als marketingtool en manier om merkbeleving te vergroten voor uw organisatie. NIQ Supplies helpt u graag uw merk te versterken en onze producten binnen uw organisatie op een winstgevende manier te implementeren. Dit is mogelijk doordat al onze producten gepersonaliseerd kunnen worden met eigen logo’s en boodschappen.

Deze food disposable is leverbaar in verschillende maten, geschikt voor verschillende gerechten en doeleinden, waaronder:

  • GRAB_A_BURGER_A (DIAMETER VAN ONGEVEER 11,5 CM)
  • GRAB_A_BURGER_B (DIAMETER VAN ONGEVEER 13 CM)
  • GRAB_A_BURGER_C (DIAMETER VAN ONGEVEER 14,5 CM)

Is deze oplossing niet wat u zoekt of wenst u een een ander design? Ons creatieve team staat graag voor u klaar een disposable op maat te leveren en een nieuwe, unieke & innovatieve disposable te ontwikkelen.

Dit product is gepatenteerd volgens het Europese patentrecht. 

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze producten en wilt u een gratis sample ontvangen? Reageer dan direct en stuur ons een berichtje want we helpen u graag verder!