Friet disposable in een duurzaam(er) jasje 

Een lekker frietje uit een puntzak. De saus er eventueel netjes naast in een ontworpen zijvakje en nog steeds zijn de laatste frietjes lastig uit de klassieke puntzak te prikken. Met de Friet & co disposable is dit verleden tijd!

Door de rechthoekige vorm wordt het consumptiegemak vergroot en is elk frietje eenvoudig te nuttigen. Daarnaast bespaard de Friet & co in opslagruimte en transportkosten doordat de Friet & co vouwbaar is. Door de unieke vouwbare functie en het voorkomen van lijm tijdens het productieproces is onze disposable ook duurzamer.

Onze disposables als marketingtool

Met de Friet & co worden niet alleen consumptie gemakken bezorgd. Ook kan deze disposable ingezet worden als marketingtool en manier om merkbeleving te vergroten voor uw organisatie. NIQ Supplies helpt u graag uw merk te versterken en onze producten binnen uw organisatie op een winstgevende manier te implementeren. Dit is mogelijk doordat al onze producten gepersonaliseerd kunnen worden met eigen logo’s en boodschappen.

Deze food disposable is leverbaar in verschillende maten, geschikt voor verschillende gerechten en doeleinden.

Is deze oplossing niet wat u zoekt of wenst u een een ander design? Ons creatieve team staat graag voor u klaar een disposable op maat te leveren en een nieuwe, unieke & innovatieve disposable te ontwikkelen.

Dit product is gepatenteerd volgens het Europese patentrecht. 

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze producten en wilt u een gratis sample ontvangen? Reageer dan direct en stuur ons een berichtje want we helpen u graag verder!