De duurzame “Bitterbakkie” disposable

Een goede borrel staat gelijk aan een lekker portie snacks zoals bitterballen. Gezelligheid op tafel betekent gezelligheid aan tafel! De algemene presentatie van deze lekkernijen in de horeca kennen we allemaal, namelijk de porselein en aardewerk bakjes.

Tegelijkertijd ben je als (horeca) ondernemer waarschijnlijk ook bekend met de intensiviteit van de spoelkeuken. Personeelsleden staan te zwoegen om alle glazen, borden, bestek en de aardewerk snackbakjes schoon te krijgen. Een intensief karwei waarbij veel handelingen nodig zijn. Hierbij worden ook nog eens tijd, water, energie en chemicaliën verspeeld. Gelukkig zijn er veel disposable alternatieven die voor verbetering kunnen zorgen.

Ons duurzame “Bitterbakkie”

Met onze disposables kunnen wij de spoelkeuken ontlasten, zorgen we voor duurzame alternatieven en kunnen we van het “Bitterbakkie” een marketingtool maken door personalisatie.

Benieuwd naar onze disposables en wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van duurzaamheid? Of wil je gewoon een gratis Bitterbakkie sample ontvangen om het zelf te kunnen ervaren? Stuur ons dan een berichtje, want we helpen je graag verder!