BEL: 06 46 05 30 37

Het is onze missie de disposable en verpakkingswereld minder saai te maken...

Take away en delivery

Take away en delivery

Veel horeca ondernemers stappen in de tijd over op take away en delivery. 2020 is voor veel bedrijven een jaar om te innoveren en creatieve stappen te ondernemen om de klanten te kunnen blijven bedienen. Horeca ondernemers stappen over op take away en delivery en door de snelle veranderingen in de markt is onderscheidend zijn erg belangrijk. 

NIQ Supplies is gespecialiseerd in het creeren, samenstellen en leveren van unieke en duurzame take away en delivery concepten. Doordat wij samenwerken met verschillende betrouwbare disposable partners kunnen wij altijd binnen twee tot vier werkdagen leveren tegen scherpe prijzen! 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u door ons gratis adviseren.

De Burger Box voor Texican Rotterdam

De Burger Box voor Texican Rotterdam 

De Burger Box voor Texican Rotterdam is een op maat gemaakte en duurzame hamburger clamshell disposable. Voor deze klant heeft NIQ Supplies een hamburger doosje aangepast naar het formaat van de hamburgers van Texican en voorzien van de gewenste bedrukking. 

Texican Rotterdam is een 100% Halal Mexicaans streetfood concept met een oog voor kwaliteit en beleving. Het gehele restaurant is in de stijl van de mexicaanse streetfood met een vleugje Texas. Texican had al een take away en delivery opgezet maar de Corona maatregelen hebben deze tak verder uitgebreid. 

Nu er ineens minder mensen in het restaurant kwamen werd het extra belangrijk om de klant thuis dezelfde beleving mee te geven als in het restaurant. Met dit doel heeft NIQ Supplies de Burger Box ontwikkeld en hebben we gezamelijk de Burger Box gepersonaliseerd. 

De Burger Box is daarnaast uniek in zijn soort omdat de Box is gemaakt van 100% gerecycled karton! Ook is het karton extra stevig (400gram) en heeft het karton aan de binnenzijde een duurzame food barriere. 

De kwaliteit burgers van Texican hebben gekregen wat ze verdienen, een kwaliteit disposable. 

Benieuwd hoe wij er voor zorgen dat uw merk bij klanten thuis net zo sterk is als ín de zaak? Neem dan contact op voor een vlijblijvend gesprek! 

Marketing met verpakkingen

Marketing met verpakkingen

In een fractie van een seconde bekijkt de klant uw product. Een eerste indruk is daarom erg belangrijk. Marketing met verpakkingen kan daarom erg veel bijdragen aan een sterke merkbeleving van de klant. Een goede verpakking die het merk goed vertegenwoordigt, is essentieel voor het succes van bedrijven. Waar moet een goede verpakking aan voldoen? En hoe kan ik met een beperkt budget merkbeleving creëren bij de klant? 

Specialist in het presenteren van uw product! 

Wij zijn specialist in het presenteren van uw product! Kijk bijvoorbeeld naar deze verpakking voor soep! Door een neutrale soepbeker in een op maat gemaakt doosje te doen (copyrights door NIQ Supplies 2019) wordt de beleving 100% anders! We hebben in dit doosje een extra vakje gemaakt voor een servet waardoor de functie van de verpakking optimaal benut wordt. Ook ontstaan er door deze aanpassing veel meer zichtbare branding mogelijkheden. 

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neemvrijblijvend contact met ons op! 

Coffee en Donut to go verpakking

De Coffee en Donut to go verpakking 

De Coffee en Donut to go verpakking van NIQ Supplies is een nieuwe manier van comfort tijdens de treinreis, in de auto of op straat. U kent het wel. Tijdens het wachten op de trein, bus of op het vliegveld wilt u graag een koffie to go met een lekkernij. 

In de kiosk koopt u een koffie en een donut. De koffie in de ene hand, een zakje met de donut in de andere hand en uw tas onder uw arm of over uw schouder. Niet echt handig en zeker niet comfortabel! 

De Coffee en Donut to go verpakking van NIQ Supplies is dé oplossing om verschillende producten zoals een koffie in combinatie met bijvoorbeeld een donut, brownie of cookie eenvoudig to go mee te nemen.

Leverbaar in verschillende formaten met of zonder bedrukking! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem via deze klik contact met ons op. 

Een nieuwe verpakking

Wilt u opvallen met uw product, of heeft u nog niet de juiste presentatie gevonden voor uw mooie concept?! NIQ Supplies doet het! Met onze creatieve denkwijze helpen wij onze klanten met het vinden en/of ontwikkelen van de juiste disposable of verpakking op maat. Leg uw vraagstuk bij ons neer en wij gaan voor u geheel vrijblijvend aan de slag!
 
Omdat wij met verschillende internationale en lokale productiepartners samenwerken zijn de leveringsmogelijkheden optimaal. Onze unieke disposable designs zijn leverbaar in grote en kleine aantallen (vanaf 1.000 stuks) en worden geleverd met de gewenste duurzaamheidscriteria! 

Heeft u een eigen productiepartner? Geen probleem! Wij leveren graag het gewenste disposables concept compleet aan bij uw productiepartner. Vraag naar de mogelijkheden. 

Klik hier voor meer informatie!

Hamburgers

U kent het wel, u wilt een hap nemen van een hamburger en de gehele inhoud van de burger valt tussen de broodhelften zo op uw bord of nog erger uw kleding. Dit is verleden tijd met onze Burger Holders. Onze innovatieve disposable oplossing zorgt ervoor dat de onderzijde van de hamburger afgesloten is zodat ingrediënten op z’n plek blijven en zonder geknoei een hamburger gegeten kan worden.

Ideaal tijdens festivals & events, maar ook in restaurants omdat deze disposable borden en bestek kan vervangen. 

De voordelen
Consumptiegemak vergrotend - 
Een toevoeging aan eetbeleving -
Een sterke marketingtool die bijdraagt aan merkbeleving en product positionering. Wij leveren al onze disposables met gewenste bedrukkingen! - 
Duurzamer dan andere alternatieven omdat wij geen lijm gebruiken - 
Een sterke tool om de spoelkeuken te ontlasten omdat deze disposable bord en bestek vervangend is - 

Deze disposable is plat of voorgevouwen leverbaar.


Mochten gelijmde disposables de wens zijn, kunnen wij dit ook in overleg leveren. Door de lijm zal het design echter minder duurzaam zijn t.o.v. de platte variant.  

Benieuwd naar de mogelijkheden en/of wilt u een gratis sample ontvangen? Klik hier voor het contactformulier en we helpen u graag verder.

Taart verpakking - De Cake Box

Soms heb je gewoon even zin in een stukje taart, maar welke taart verpakking wordt hiervoor gebruikt? Precies, in een vierkant or rechthoekig doosje waarin het taartpuntje kan schuiven. NIQ Supplies heeft een Taart verpakking ontwikkeld voor één stukje taart, in de vorm van een taartpunt: De Cake Box. Dit vouwbare doosje is een unieke presentatietool & take away oplossing om een taartpunt te verkopen, maar ook efficient inzetbaar op het gebied van vervoer en het tegengaan van schuiven van de taartpunt in de disposable. 

De voordelen
Unieke presentatietool voor een stukje taart - 
Een kwalitatieve take away oplossing - 
Een sterke marketingtool die bijdraagt aan merkbeleving en product positionering. Wij leveren al onze disposables met gewenste bedrukkingen! - 
Duurzamer dan andere alternatieven omdat wij geen lijm gebruiken in dit design - 

Benieuwd naar de mogelijkheden en/of wilt u een gratis sample ontvangen? Klik hier voor het contactformulier en we helpen u graag verder.

Donuts

De Donut Holder is ontwikkeld naar aanleiding van een veelvoorkomend “probleem” tijdens het eten van een donut, namelijk plakkerige vingers. Onze Donut Holder voorkomt plakkerige vingers en voegt beleving toe aan het eten van een donut.

Ook zijn onze Donut Holders erg geschikt voor rechtopstaande presentatie. Door de platte onderzijde van het design kunnen de donuts eenvoudig neergezet worden in bijvoorbeeld een vitrine, plateau of in een doos. 

De Voordelen
- Consumptiegemak vergrotend;
- Een toevoeging aan eetbeleving;
- Een sterke marketingtool die bijdraagt aan merkbeleving en product positionering. Wij leveren al onze disposables   met gewenste bedrukkingen!
- Duurzamer dan andere alternatieven omdat wij geen lijm gebruiken*. 

Deze disposable is plat, voorgevouwen, of compleet leverbaar.

Mochten gelijmde disposables de wens zijn, kunnen wij dit in overleg leveren. Door de lijm zal het design minder duurzaam zijn t.o.v. de platte variant.

Benieuwd naar de mogelijkheden en/of wilt u een gratis sample ontvangen? Klik hier voor het contactformulier en we helpen u graag verder.