NIQ Supplies – de leverancier van innovatieve disposables

Tijdens een wereldreis van onze oprichter Nick Polder, beleefde hij een hoop avontuur. In de uithoeken van de wereld maakte hij vaak kennis met nieuwe ideeën, unieke disposables en innoverende bedrijven. Eén van deze momenten speelde zich af in Nieuw-Zeeland.

Buiten de prachtige natuur en hoge bergen heeft Nieuw-Zeeland een lekkere fastfood keuken. Hamburger restaurants als Ferg BurgerVelvet Burger worden gezien als favoriete eetgelegenheden in Nieuw-Zeeland.

Een aantal van deze restaurants bleken erg vooruitstrevend op het gebied van verpakkingen en disposables. Door middel van de gepatenteerde Hamburger Holder  was geknoei tijdens het eten van een hamburger verleden tijd.

De hamburger disposables in Europa

Deze tools waren erg inspirerend. Met een grote hoeveelheid nieuwe inzichten moesten deze innovaties op de Europese markt komen. Terug in Nederland onderzocht Nick de Europese hamburger trends. Met de resultaten kon maar één ding geconcludeerd worden. Deze innovatieve disposables moeten door alle hamburger liefhebbers in Europa gebruikt kunnen worden.

Sindsdien beheerd NIQ Supplies het Europese patent van de hamburger disposables. Naast het vermarkten van dit product heeft NIQ Supplies een duidelijke missie;

Klanten op een milieubewuste manier voorzien van slimme, unieke & innovatieve marketingtools. Dit doen wij door het consumptiegemak van lastig hanteerbare gerechten en snacks voor de consument te vergroten.

Van Hamburger Holder naar iets nieuws

Met de aangepaste designs zijn veel verschillende gerechten en snacks te consumeren. Na onderzoek van de mogelijkheden bleken er veel potenties te zijn. Een naamsverandering voor de Europese markt kon hierdoor niet uitblijven. Naast het consumeren van hamburgers is consumptie van donuts, bagels, pita’s, plakkerige koekjes en ronde broodjes ook mogelijk met de designs.

De Grab a Bite

Door de multifunctionele inzet van de Hamburger Holder heeft NIQ Supplies de naam veranderd naar Grab a Bite. De Grab a Bite is de verzamelnaam van het algemene design en kan worden verdeeld in Grab a Burger, Garb a Donut & Grab a Bagel.

Onze producten worden in verschillende maten geleverd waardoor veel gerechten en snacks eenvoudig binnen de designs passen.

De creatieve denktank van NIQ Supplies

Zijn de huidige Grab a Bite afmetingen niet geschikt voor uw gerechten of snacks? NIQ Supplies is een kei in anders denken. Door nauwe samenwerking met verschillende professionals kunnen wij innovatieve oplossingen voor elk ”disposable probleem” van de klant garanderen.

Met onze creatieve denktank ontwikkelen wij nieuwe ideeën en innoverende concepten. Ook denken wij  graag mee met business cases om de klant verder te helpen.

NIQ Supplies als strategisch partner

Onze verpakkingen en disposables vergroten het consumptiegemak. Door de unieke vormen en extra beleving zijn onze disposables daarnaast ook marketingtools. Onze producten dragen hieraan bij omdat wij standaard leveren met logo’s en boodschappen van de klant.

NIQ Supplies is daarnaast strategisch partner. Wij leveren daarmee een bijdrage aan zowel merkbeleving en productpositionering als en het duurzaamheidsbeleid van de klant. Wij helpen ook graag met het versterken van een merk en wij streven er naar onze producten binnen uw organisatie op een winstgevende manier te implementeren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!